Waarmee kunnen we je helpen?

Mag ik ook inschrijven als ik geen ervaring heb?

Of je nu op zoek bent A-, B-, HBO- verpleegkundige, arts, fysiotherapeut, VIG’er of andere beroepsgroep die BIG-geregistreerd is, Medi-Bakhuizen bemiddelt met het juiste gevoel voor dienstverlening in de gezondheidszorg. Dankzij onze ruime ervaring en onze flexibele instelling zijn wij een betrouwbare partner die echt voor u klaar staat.

Moet ik ingeschreven staan bij KvK?

De bemiddeling van medisch personeel is specialistenwerk. Om tevreden klanten te realiseren, werken wij uitsluitend met zorgverleners die voldoen altijd aan een aantal eisen. Zo ben je verzekerd van goed gekwalificeerd personeel en dragen wij op die manier bij aan de optimale verzorging van de patiënten!

Moet ik een BIG-nummer hebben?

en toegevoegde waarde. Hierdoor zijn wij voor velen reeds een betrouwbare partner gebleken. Maak vrijblijvend een afspraak voor een gesprek en ervaar zelf wat wij voor uw organisatie op personeelsgebied kunnen betekenen. Benieuwd naar onze visie op de levering van gekwalificeerd personeel? Maak dan een afspraak!

Kan ik ook in het weekend contact met Medi-Bakhuizen

Medi-Bakhuizen gelooft dat de combinatie van persoonlijk contact en 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar zijn, zorgt voor snelle en accurate oplossingen. Daar zit onze kracht en toegevoegde waarde. Hierdoor zijn wij voor velen reeds een betrouwbare partner gebleken. Maak vrijblijvend een afspraak voor een gesprek en ervaar zelf wat wij voor uw organisatie op personeelsgebied kunnen betekenen. Benieuwd naar onze visie op de levering van gekwalificeerd personeel? Maak dan een afspraak!