Psychiatrische instellingen

Medi-Bakhuizen biedt jou als MBO4- en HBO4 geschoolde en als zelfstandige werkende verpleegkundige een passende baan binnen de psychiatrische zorg.

Op diverse locaties in Nederland hebben we contacten zodat we je vlot en accuraat aan een geschikte functie kunnen helpen. Daarnaast bieden we je administratieve ondersteuning indien je dat wenst.

 

Neem contact op

Een 24 uur service 7 dagen per week

Het direct inspelen op de vraag van zorginstellingen

Korte lijnen tussen instelling en zorgverleners

Bij ons heb je altijd persoonlijk contact!

Meer informatie over het vakgebied
psychiatrische instellingen

Ga aan de slag als zelfstandig zorgverlener

Wij zijn altijd op zoek naar professionele- en als zelfstandig ondernemer actieve verpleegkundigen die MBO4- of HBO4 geschoold zijn. Medi-Bakhuizen heeft de juiste contacten bij zorgverleners en ontzorgt je indien gewenst op administratief gebied. Neem contact met ons op en wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden!

 

Zorginstelling en behoefte aan geschoolde verpleegkundigen?

Medi-Bakhuizen is de specialist als het gaat om bemiddeling bij het vinden van medisch personeel voor psychiatrische instellingen. De combinatie van 24/7-bereikbaarheid en onze royale ervaring binnen dit vakgebied garandeert snelle en bovenal betrouwbare oplossingen dankzij het aanbod van goed gekwalificeerde verpleegkundigen. Neem contact met ons op en wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden.