Medi-Bakhuizen biedt werk bij zorginstellingen door heel Nederland

Wil jij als zelfstandig werkende zorgprofessional snel aan de slag? Dan kan je natuurlijk zelf je acquisitie plegen. Medi-Bakhuizen heeft echter royale ervaring bij het vinden van een passende opdracht bij een zorginstelling.

Dat bespaart je tijdrovende acquisitie. Tijd die je waarschijnlijk liever besteed aan het uitoefenen van je vak. Wij zetten 24/7 alles op alles om voor jou de juiste match met een opdrachtgever te vinden.

Neem contact op

Een 24 uur service 7 dagen per week

Het direct inspelen op de vraag van zorginstellingen

Korte lijnen tussen instelling en zorgverleners

Bij ons heb je altijd persoonlijk contact!

Informatie aanvraag

Maak kennis met hét bureau voor alle diensten in de gezondheidszorg: Medi-Bakhuizen. Al ruim 20 jaar zijn wij het aangewezen platform tussen zorgverleners en zorginstellingen.

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

Verzenden

 

Als we je ideale opdracht hebben gevonden, hoeft onze dienstverlening niet op te houden. Zo kunnen we je op administratief gebied ondersteunen.  We verzorgen namens jou de facturatie waarbij we online een persoonlijke map voor je aanmaken waarin je eigen administratie overzicht wordt bijgehouden. Hierdoor wordt de jaarlijkse belastingaangifte ook een stuk eenvoudiger. Binnen het systeem waarin je uiteraard ook zelf in kunt loggen, kan je tevens je persoonlijke agenda beheren. Hierin kun je ook je werk- en niet werkbare dagen inplannen.

Als bemiddelaar staat Medi-Bakhuizen tussen jou als zelfstandig zorgverlener en diverse landelijke opdrachtgevers. De voorwaarden die gelden voor een zelfstandige zorgverlener zijn geldige en relevante diploma’s en je inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Voor elke beroepsgroep in de zorg biedt Medi-Bakhuizen een passende opdracht

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ondernemers. Op elk niveau nodigen wij zelfstandig werkende zorgverleners van harte uit om kennis met ons te maken. Dus ben je A-, B-, HBO- verpleegkundige, arts, fysiotherapeut, VIG’er of val je binnen een ander beroepsgroep die BIG-geregistreerd is, maak dan kennis met Medi-Bakhuizen. Wij bieden mogelijkheden in verschillende vakgebieden zoals: gehandicaptenzorg, jeugdzorg, GGZ-instellingen, particuliere thuiszorg, ambulante thuiszorg, particuliere verslavingsklinieken, psychiatrische instellingen en verzorgingshuizen.

Medi-Bakhuizen is er voor jou

Wij nemen jou als zorgverlener veel werk uit handen. Zo kunnen we je als zelfstandig zorgverlener ondersteunen bij alle administratieve werkzaamheden die bij het zelfstandig ondernemerschap horen. Tevens besparen we je veel tijd doordat je zelf geen tijdrovende acquisitie hoeft te doen.

Medi-Bakhuizen ondersteunt op administratief gebied

In opdracht van jou als zorgverlener, kan Medi-Bakhuizen elke week de facturatie naar de zorginstelling regelen. Op de gespecificeerde facturen staat onder andere op welke afdeling is gewerkt, de gewerkte uren en de dag aanduiding. De facturen kunnen zodoende efficiënt worden verwerkt binnen de gewerkte week. Medi-Bakhuizen brengt je voor deze administratieve diensten jaarlijks één tarief in rekening. Deze verrekening vindt plaats aan het einde van elk (boek)jaar.

Ben jij een professional in de gezondheidszorg?

Medi-Bakhuizen staat al ruim 20 jaar voor een succesvolle bemiddeling tussen zorgverlener en zorgaanbieder. Onze snelle en kwalitatief hoogwaardige aanpak is alleen succesvol doordat we werken met geregistreerde, goed opgeleide en zelfstandig werkende zorgverleners. Herken jij je in deze omschrijving? Dan maakt Medi-Bakhuizen graag kennis met jou!

Wil je via Medi-Bakhuizen aan de slag, dan heb je:

  • Een BIG-registratie
  • Relevante en ruime werkervaring
  • Een professionele werkhouding
  • Een flexibele instelling
  • Uitstekende contactuele eigenschappen
  • Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering
  • Een rechtsbijstandsverzekering

Voor de

Instellingen

Voor een zorginstelling is het vervullen van de behoefte aan gekwalificeerd personeel dan ook een permanent vraagstuk. Medi-Bakhuizen bemiddelt bij het vinden van het juiste medische personeel en biedt als specialist een full-service dienstenpakket aan.

Voor de Instellingen