Particuliere verslavingsklinieken

Ga als zelfstandig ondernemer aan het werk in de particuliere verslavingszorg. Medi-Bakhuizen biedt jou als MBO4- en HBO4 geschoolde zelfstandige verpleegkundige werk binnen particuliere verslavingsklinieken.

Medi-Bakhuizen biedt jou als MBO4- en HBO4 geschoolde zelfstandige verpleegkundige werk binnen particuliere verslavingsklinieken. Op diverse locaties in Nederland hebben we contacten zodat we je vlot en accuraat aan een passende functie kunnen helpen zonder dat je hier zelf acquisitie voor hoeft te doen. Daarnaast bieden we je administratieve ondersteuning aan indien je dat wenst. Bovendien zorgen we steeds weer voor nieuwe op maat gesneden klanten waaraan jij de juiste zorg kunt verlenen.

 

Neem contact op

Een 24 uur service 7 dagen per week

Het direct inspelen op de vraag van zorginstellingen

Korte lijnen tussen instelling en zorgverleners

Bij ons heb je altijd persoonlijk contact!

Meer informatie over het vakgebied
particuliere verslavingsklinieken

Wil jij ook als zelfstandig zorgverlener werken?

Wij zijn altijd op zoek naar professionele- en als zelfstandige werkende verpleegkundigen die MBO4- of HBO4 geschoold zijn. Medi-Bakhuizen heeft de juiste contacten bij zorgverleners en ondersteunt je indien gewenst op administratief gebied. Neem contact met ons op en wij vertellen jeĀ  vrijblijvend meer over werken via Medi-Bakhuizen.

 

Zorginstelling? Medi-Bakhuizen bemiddelt bij de werving van geschoolde verpleegkundigen

Medi-Bakhuizen is de specialist als het gaat om bemiddeling bij het vinden van medisch personeel voor particuliere verslavingsklinieken. De combinatie van 24/7-bereikbaarheid en onze royale ervaring binnen dit vakgebied garandeert een snelle en bovenal betrouwbare oplossing dankzij ons aanbod van goed gekwalificeerde verpleegkundigen. Neem contact met ons op en wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden