Verzorgingshuizen

Ga via Medi-Bakhuizen aan de slag als zelfstandige verzorgende (VIG). Binnen verzorgingshuizen is er veel vraag naar verzorgenden of VIG-ers (Verzorgende Individuele Gezondheidszorg) niveau 3.

Wij treden op als bemiddelaar tussen de zorgverlener en de zorginstelling. Medi-Bakhuizen heeft contact met uiteenlopende verzorgingshuizen in heel Nederland. Daardoor kunnen we snel passend werk voor jou vinden binnen verzorgingshuizen.

 

Neem contact op

Een 24 uur service 7 dagen per week

Het direct inspelen op de vraag van zorginstellingen

Korte lijnen tussen instelling en zorgverleners

Bij ons heb je altijd persoonlijk contact!

Meer informatie over het vakgebied
verzorgingshuizen

Ga jij als zelfstandig ondernemer aan de slag als verzorgende via Medi-Bakhuizen?

Wij zijn altijd op zoek naar professionele verzorgenden die als zelfstandig ondernemer willen werken. Medi-Bakhuizen heeft de juiste contacten bij zorgverleners en kan je bovendien op administratief gebied ontzorgen. Neem contact met ons op en wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden!

Ben jij op zoek naar professionele verzorgenden?

Medi-Bakhuizen is de specialist als het gaat om bemiddeling bij het vinden van medisch personeel voor zorginstellingen. Met onze royale ervaring binnen dit vakgebied bieden we snelle en bovenal betrouwbare oplossingen door het aanbod van goed gekwalificeerde verzorgenden. Neem contact met ons op en maak kennis met onze werkwijze tijdens een vrijblijvend gesprek.